Top ayakkabi sİtelerİ Secrets

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğuk havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Çelik burun iş ayakkabısı yazlık modelinde ayağınız için nefes almayı sağlayan özel malzemeler tercih edilir. Kışlık ayakkabıları ise soğuğa dayanıklı ekstra korumalı olanlar arasından seçebilirsiniz. Ayrıca şok emici topuk bölgesi ile sağlığınızı koruyan ayakkabılara sahip olabilirsiniz. İş ayakkabısı özellikleri ve modellerini ayak yapınıza göre belirleyebilirsiniz. İş sağlığı ve güvenliği ayakkabısı ve iş eldiveni fiyatları seçeneklerini inceleyerek aradığınız özelliklere uygun olanı tercih edebilirsiniz. İş Güvenliği Ayakkabısı Seçimi

Sabomar olarak bu yazımızda sizler için bir iş ayakkabısının alabileceği sertifikaları ne anlama geldikleri ile birlikte derledik. 

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Bu süre, ayakkabının ne kadar kullanıldığına ve hangi koşullarda kullanıldığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yoğun bir şekilde kullanılıyorsa veya zorlu çalışma şartlarına maruz kalıyorsa, daha sık değiştirilmesi gerekebilir.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi minimum amount seviyede tutulur.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

This Web site is employing a stability services to guard by itself from on line assaults. The motion you simply performed activated the safety Option. There are many steps that can induce iş ayakkabısı base this block like publishing a specific word or phrase, a SQL command iş ayakkabısı bot or malformed knowledge.

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Eğer kendi ayakkabı markanızı kurmak yerine bu işin perakende satış fileırsatına odaklanacaksanız; dünya genelinde en çok satan ayakkabı markalarına yönelik araştırma yapmanız ve mümkünse bu markaların ürünlerinin satışına odaklanmanız doğru iş ayakkabısı spor bir hamle olacaktır.

Report this wiki page